Tuotteemme
Le Moulin leivät
Levain
Käytämme vain aitoja, puhtaita raaka-aineita ilman säilöntäaineita. Perinteiset leipämme leivotaan alusta asti käsin Helsingissä.
Tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti. Tiedustelethan uutuuksia ja kausituotteita!
V= Vegaaninen
L= Laktoositon
Levain vehnäleipä ”Bâtard” 400 g / 900 g L, V
Juureen leivottu vehnäleipä. Vehnäjauho, juuri, vesi, hiiva, suola
Levain patonki ”Baguette” 350 g L, V
Juureen leivottu aito ranskalainen patonki. Vehnäjauho, juuri, vesi, hiiva, suola
Ruisleseleipä 400 g / 900 g L, V
Vehnäjauho, ruisjauho, täysjyvävehnäjauho, ruislese, vesi, suola, hiiva
Saaristolaisleipä 600 g L
Vehnäjauho, ruisjauho, piimä, appelsiinimehu, kurpitsansiemen, siirappi, auringonkukansiemen, hiiva, suola
Focaccia 450 g L, V
Vehnäjauho, vesi, oliiviöljy, rosmariini, hiiva, suola
Monisiemensämpylä 120 g L, V
Vehnäjauho, neljän viljan hiutale, vesi, kaljamallas, auringonkukansiemen, unikonsiemen, seesaminsiemen, kurpitsansiemen, pellavansiemen ja suola
Porkkanasämpylä 80 g L, V
Vehnäjauho, porkkana, rosmariini, vesi, sokeri, suola, hiiva
Hampurilaissämpylä 90 g L
Vehnäjauho, laktoositon voi, laktoositon maito, kananmuna, suola, sokeri, hiiva
Le Moulin leivonnaiset
Croissant L
Aito voihin leivottu ranskalainen croissant. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, hiiva, suola. Voideltu kananmunalla.
Mantelicroissant L
Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, kananmuna, manteli, tomusokeri, hiiva, suola. Voideltu kananmunalla.
Pain au chocolat L
Suklaacroissant, jonka sisällä Valrhonan tummaa suklaata. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, Vahlronan tumma suklaa, hiiva, suola. Voideltu kananmunalla.
Juustocroissant L
Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, laktoositon Emmental-juusto. Voideltu kananmunalla.
Korvapuusti L
Helsingin Myllyn erikoisvehnäjauho, laktoositon voi, sokeri, hiiva, kaneli, kardemumma, raesokeri. Voideltu kananmunalla.
Éclair
Suklaa-éclair. Laktoositon maito, kananmuna, laktoositon voi, vehnäjauho, 66% tumma suklaa, laktoositon kerma, sokeri, maissijauho, suola, glukoosi, kondensoitu maito, gelatiini. Erittäin vähälaktoosinen. Ei saa pakastaa uudelleen.
Le Moulin leivät
Levain
Levain
Käytämme vain aitoja, puhtaita raaka-aineita ilman säilöntäaineita. Perinteiset leipämme leivotaan alusta asti käsin Helsingissä.
Tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti. Tiedustelethan uutuuksia ja kausituotteita!
V= Vegaaninen
L= Laktoositon
Levain patonki ”Baguette” 350 g L, V
Juureen leivottu aito ranskalainen patonki. Vehnäjauho, juuri, vesi, hiiva, suola
Levain vehnäleipä ”Bâtard” 400 g / 900 g L, V
Juureen leivottu vehnäleipä. Vehnäjauho, juuri, vesi, hiiva, suola
Ruisleseleipä 400 g / 900 g L, V
Vehnäjauho, ruisjauho, täysjyvävehnäjauho, ruislese, vesi, suola, hiiva
Saaristolaisleipä 600 g L
Vehnäjauho, ruisjauho, piimä, appelsiinimehu, kurpitsansiemen, siirappi, auringonkukansiemen, hiiva, suola
Focaccia 450 g L, V
Vehnäjauho, vesi, oliiviöljy, rosmariini, hiiva, suola
Monisiemensämpylä 120 g L, V
Vehnäjauho, neljän viljan hiutale, vesi, kaljamallas, auringonkukansiemen, unikonsiemen, seesaminsiemen, kurpitsansiemen, pellavansiemen ja suola
Porkkanasämpylä 80 g L, V
Vehnäjauho, porkkana, rosmariini, vesi, sokeri, suola, hiiva
Hampurilaissämpylä 90 g L
Vehnäjauho, laktoositon voi, laktoositon maito, kananmuna, suola, sokeri, hiiva
Le Moulin leivonnaiset
levain-leivät
Käytämme vain aitoja, puhtaita raaka-aineita ilman säilöntäaineita. Kaikki leivotaan alusta asti käsin Helsingissä.
Tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti. Tiedustelethan uutuuksia ja kausituotteita!
L= Laktoositon
Kaikki leivonnaiset on voideltu kananmunalla.
Croissant L
Aito voihin leivottu ranskalainen croissant. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, hiiva, suola
Mantelicroissant L
Mantelinen makea herkku on bestseller. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, kananmuna, manteli, tomusokeri, hiiva, suola
Pain au chocolat L
Suklaacroissant, jonka sisällä Valrhonan tummaa suklaata. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, Vahlronan tumma suklaa, hiiva, suola
Juustocroissant L
Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, laktoositon Emmental-juusto
Korvapuusti L
Helsingin Myllyn erikoisvehnäjauho, laktoositon voi, sokeri, hiiva, kaneli, kardemumma, raesokeri
.
Éclair
Suklaa-éclair. Laktoositon maito, kananmuna, laktoositon voi, vehnäjauho, 66% tumma suklaa, laktoositon kerma, sokeri, maissijauho, suola, glukoosi, kondensoitu maito, gelatiini. Erittäin vähälaktoosinen. Ei saa pakastaa uudelleen.