Tuotteemme

Le Moulin leivät

Levain

Käytämme vain aitoja, puhtaita raaka-aineita ilman säilöntäaineita. Perinteiset leipämme leivotaan alusta asti käsin Helsingissä.

Tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti. Tiedustelethan uutuuksia ja kausituotteita!

V= Vegaaninen

L= Laktoositon

Levain vehnäleipä ”Bâtard” 400 g / 900 g L, V

Juureen leivottu vehnäleipä. Vehnäjauho, juuri, vesi, hiiva, suola

Levain patonki ”Baguette” 350 g L, V

Juureen leivottu aito ranskalainen patonki. Vehnäjauho, juuri, vesi, hiiva, suola

Ruisleseleipä 400 g / 900 g L, V

Vehnäjauho, ruisjauho, täysjyvävehnäjauho, ruislese, vesi, suola, hiiva

Saaristolaisleipä 600 g L

Vehnäjauho, ruisjauho, piimä, appelsiinimehu, kurpitsansiemen, siirappi, auringonkukansiemen, hiiva, suola

Focaccia 450 g L, V

Vehnäjauho, vesi, oliiviöljy, rosmariini, hiiva, suola

Monisiemensämpylä 120 g L, V

Vehnäjauho, neljän viljan hiutale, vesi, kaljamallas, auringonkukansiemen, unikonsiemen, seesaminsiemen, kurpitsansiemen, pellavansiemen ja suola

Porkkanasämpylä 80 g L, V

Vehnäjauho, porkkana, rosmariini, vesi, sokeri, suola, hiiva

Hampurilaissämpylä 90 g L

Vehnäjauho, laktoositon voi, laktoositon maito, kananmuna, suola, sokeri, hiiva

Le Moulin leivonnaiset

Croissant L

Aito voihin leivottu ranskalainen croissant. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, hiiva, suola. Voideltu kananmunalla.

Mantelicroissant L

Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, kananmuna, manteli, tomusokeri, hiiva, suola. Voideltu kananmunalla.

Pain au chocolat L

Suklaacroissant, jonka sisällä Valrhonan tummaa suklaata. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, Vahlronan tumma suklaa, hiiva, suola. Voideltu kananmunalla.

Juustocroissant L

Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, laktoositon Emmental-juusto. Voideltu kananmunalla.

Korvapuusti L

Helsingin Myllyn erikoisvehnäjauho, laktoositon voi, sokeri, hiiva, kaneli, kardemumma, raesokeri. Voideltu kananmunalla.

Éclair

Suklaa-éclair. Laktoositon maito, kananmuna, laktoositon voi, vehnäjauho, 66% tumma suklaa, laktoositon kerma, sokeri, maissijauho, suola, glukoosi, kondensoitu maito, gelatiini. Erittäin vähälaktoosinen. Ei saa pakastaa uudelleen.

Le Moulin leivät

Levain

Levain

Käytämme vain aitoja, puhtaita raaka-aineita ilman säilöntäaineita. Perinteiset leipämme  leivotaan alusta asti käsin Helsingissä.

Tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti. Tiedustelethan uutuuksia ja kausituotteita!

V= Vegaaninen

L= Laktoositon

Levain patonki ”Baguette” 350 g L, V

Juureen leivottu aito ranskalainen patonki. Vehnäjauho, juuri, vesi, hiiva, suola

Levain vehnäleipä ”Bâtard” 400 g / 900 g L, V

Juureen leivottu vehnäleipä. Vehnäjauho, juuri, vesi, hiiva, suola

Ruisleseleipä 400 g / 900 g L, V

Vehnäjauho, ruisjauho, täysjyvävehnäjauho, ruislese, vesi, suola, hiiva

Saaristolaisleipä 600 g L

Vehnäjauho, ruisjauho, piimä, appelsiinimehu, kurpitsansiemen, siirappi, auringonkukansiemen, hiiva, suola

Focaccia 450 g L, V

Vehnäjauho, vesi, oliiviöljy, rosmariini, hiiva, suola

Monisiemensämpylä 120 g L, V

Vehnäjauho, neljän viljan hiutale, vesi, kaljamallas, auringonkukansiemen, unikonsiemen, seesaminsiemen, kurpitsansiemen, pellavansiemen ja suola

Porkkanasämpylä 80 g L, V

Vehnäjauho, porkkana, rosmariini, vesi, sokeri, suola, hiiva

Hampurilaissämpylä 90 g L

Vehnäjauho, laktoositon voi, laktoositon maito, kananmuna, suola, sokeri, hiiva

Le Moulin leivonnaiset

levain-leivät

Käytämme vain aitoja, puhtaita raaka-aineita ilman säilöntäaineita. Kaikki leivotaan alusta asti käsin Helsingissä.

Tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti. Tiedustelethan uutuuksia ja kausituotteita!

L=  Laktoositon

Kaikki leivonnaiset on voideltu kananmunalla.

Croissant L

Aito voihin leivottu ranskalainen croissant. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, hiiva, suola

Mantelicroissant L

Mantelinen makea herkku on bestseller. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, kananmuna, manteli, tomusokeri, hiiva, suola

Pain au chocolat L

Suklaacroissant, jonka sisällä Valrhonan tummaa suklaata. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, Vahlronan tumma suklaa, hiiva, suola

Juustocroissant L

Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, laktoositon Emmental-juusto

Korvapuusti L

Helsingin Myllyn erikoisvehnäjauho, laktoositon voi, sokeri, hiiva, kaneli, kardemumma, raesokeri

.

Éclair

Suklaa-éclair. Laktoositon maito, kananmuna, laktoositon voi, vehnäjauho, 66% tumma suklaa, laktoositon kerma, sokeri, maissijauho, suola, glukoosi, kondensoitu maito, gelatiini. Erittäin vähälaktoosinen. Ei saa pakastaa uudelleen.