tarinamme
Leipomo Le Moulin
Le grenier
Le Moulin on pariisilaisen leipuri Maxin kymmenvuotisen suunnittelun tulos. Perheyrityksen historia alkoi keväällä 2020, kun Max perusti leipomokahvilansa Le Grenier’n Helsingin Meilahteen. Kahvila saavutti pian suuren suosion aidoilla ranskalaisilla tuotteillaan. (Katso lisää leipomokahvilasta täältä ja täältä).
Leipomotuotteiden kysyntä kasvoi sanan levitessä laadusta. Max päätti siirtää toimintaa myös niille erityisesti suunniteltuihin tiloihin. Leipominen jatkuu nyt Le Moulin -leipomossa Herttoniemessä.
Tuotteitamme pääkaupunkiseudulla myyvät kaupat näet Jälleenmyyjät -sivulta. Leipomon asiakkaina toimii myös kahviloita. Leipurimme perustamat kahvilat Le Grenier Meilahden Pihlajatiellä ja Café de la Gare Huopalahti (Huopalahden aseman kääntöpaikalla, Kauppalantie 48 Etelä-Haagassa) tarjoavat leipomon tuotteita.
Bienvenue maistamaan ranskalaisia herkkuja, jotka on tehty paikallisista raaka-aineista Helsingissä!
Asiakkaat rakastavat tuotteitamme
Leivistä ...bâtard, vapaasti käännettynä ”paskiainen”. Juureen leivottu paksu vehnäleipä kumahtaa kopauttaessa, kuori on siis oikeaoppisen rapea ja sisus pehmeä.
- Tässä asemakahvilassa ei juoda pahvimukista – Uuden ranskalaiskahvilan mantelicroissant tyydyttää kovimmankin makeanhimon. Laura Kytölä, Helsingin Sanomat 27.9.2021.
Rapein croissant. Rasahtavan rapea, kostean mehevä ja maultaan häpeämättömän voinen. Sellainen on Suomen himotuin croissant, joka kestää vertailun ranskalaisiin esikuviinsa.
- Glorian Ruoka&Viini 9/2021, Vuoden 2021 Parhaat.
Löysin elämäni parhaat croissantit!
- Teresa Välimäki 03/2021